+36 20 513 0492 hello@belvarosiszepseg.hu

Fülbelövés

A jól megválasztott fülbevaló nemcsak divatos kiegészítő, de teljesen új keretet is adhat az arcnak, illetve nem utolsó sorban remek kiegészítő.

A füllyukasztásnál azonban nem árt odafigyelni arra, hogy megfelelően ápoljuk a fülünket. Sokan lyukasztatják manapság ki a fülüket, hiszen divatosak akarnak lenni, és a fülbevalók legnagyobb része lyukasztott fülre készül. Ha belőttük a fülbevalót, akkor eleinte nagyon kell ügyelni a bőr tisztaságára. A lyukak hegesedése, varasodása elkerülhető, ha napközben forgatjuk a fülbevalót, persze csak tiszta kézzel. A gyógyulást követő pár hónapban ajánlatos mindig- még éjszaka is azt a fülbevalót hordani, amit a belövés alkalmával a fülcimpába helyeztem, ugyanis ezek orvosi fémből készültek, a rájuk való allergia igen ritkán fordul elő, valamint teljesen sterilek. Van, akinek más fémekre allergiás a füle, ilyenkor nem szabad kísérletezni, érdemes inkább arany, vagy ezüst fülbevalókat hordani még a teljes gyógyulás után is. Ha azonban szerencsénk van, 1-2 hónap után már más fémekből készült, vagy bizsu fülbevaló is hordható. A  Studex® Universal több, mint 40 éve bizzonyít. A segítségével világszerte már több millió fülbelövés történt. A steril buborékcsomagolás a fülbevaló és a kapocs mellett tartalmaz egy egyszer és egyféleképpen használható tartót a kapocs számára, illetve egy egyszer és egyféleképpen használható adaptert a fülbevaló számára. Az amerikai Studex cég fülékszerei 100 % steril, higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók orvosi fém felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus.
A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.

Kérdésed van? Írj nekünk!

A kapcsolati űrlapon történő üzenetküldéskor a rendszerünk e-mailt küld nekünk. Az itt megadott adadtokat csak a válaszüzenetekhez használjuk, nem kerülnek tárolásra adatbázisban.

Telefonszám:

+36 20 513 0492

E-mail cím:

hello@belvarosiszepseg.hu

Keress facebookon!

https://www.facebook.com/szepsegpont.budapest/

Cím:

1054 Budapest, Alkotmány utca 31.

1054 Budapest, Alkotmány u. 31. Fsz.

Nyitva tartás:
H-P: 08:00 - 12:00