+36 20 513 0492 hello@belvarosiszepseg.hu

Hámlasztásról

Az őszi-, téli hónapokban többféle „támadás” is éri bőrünket pl.: hideg, szél, eső, hó, hőingadozások, túlfűtött helyiségek stb. Sokaknak válik szárazzá, fakóvá, rugalmatlanná, érdessé a bőre. Az irritált bőr gyakran repedezett és foltokban vöröses lesz.
Mi történik hidegben a bőrünkkel?
Hidegben csökken a periférikus részeink (végtagok, bőr) vérellátása. Az odaszállított – a hámsejtek zavartalan működéséhez szükséges- oxigén, tápanyagok, vitaminok és elektrolitok mennyisége is kevesebb. Ezen anyagok csökkent szállítása miatt valamennyi sejtműködés csak „takaréklángon” megy. Mindezen felül a sejtek anyagcsere termékei is lassabban szállítódnak el, felhalmozódnak a bomlástermékek, és gátolják a normális sejtműködést.
A hámlasztó kúrák nagy előnye, hogy minden bőrproblémára, személyre szabottan tudunk megoldást nyújtani, és látványos sikerrel alkalmazhatjuk ránckezelésre, pigmentfolt halványításra, akne kezelésére, bőrfeszesítésre, de akár rosaceára is. A savak nemcsak a bőr felső rétegében, de mélyebb területeken is jótékony szerkezeti változásokat okoznak. A hat héten át heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyagok maximális felvételére, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Az eljárás tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a – helytelen táplálkozás, fogamzásgátló szedés, terhesség következtében vagy napérzékenység miatt kialakult – foltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat. Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik. A hámlasztó kúra végére az arcbőr világosabb, a ráncok kisimulnak, az arc újra életerőt sugárzó lesz, az arcszín egyenletessé válik.

Kérdésed van? Írj nekünk!

A kapcsolati űrlapon történő üzenetküldéskor a rendszerünk e-mailt küld nekünk. Az itt megadott adadtokat csak a válaszüzenetekhez használjuk, nem kerülnek tárolásra adatbázisban.

Telefonszám:

+36 20 513 0492

E-mail cím:

hello@belvarosiszepseg.hu

Keress facebookon!

https://www.facebook.com/szepsegpont.budapest/

Cím:

1054 Budapest, Alkotmány utca 31.

1054 Budapest, Alkotmány u. 31. Fsz.

Nyitva tartás:
H-P: 08:00 - 12:00