+36 20 513 0492 hello@belvarosiszepseg.hu
Kollagén és hialuronsav szájon át adagolva

A kollagén fogyasztás hozzájárul az ízületek megfelelő működéséhez, valaminta bőr rugalmasságának, feszességének megőrzéséhez.

Miért van szüksége az emberi testnek kollagénre?

A kollagénre nagyon gyakran úgy hivatkoznak, mint az emberi test cementjére, vagy ragasztójára, mivel ez köti össze a porcokat, az inakat, szalagokat, izmokat és a bőr kötőszöveteit is, de megtalálható a vérerekben és az emésztőrendszerünkben is. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a test rugalmasságának, ruganyosságának egyik kulcseleme a megfelelő kollagénszint – amely viszont az idő előrehaladtával csökken. Az évek múlásának talán legfájóbb jelei a bőr megereszkedése, ráncosodása, az ízületi-és porc-problémák megjelenése mind szoros kapcsolatban állnak a kollagéntermelés lassulásával.

 

Tudnivalók a halkollagénről

A halkollagén tengeri halakból készül a megfelelő eljárásokkal. A kollagénmolekuláknak több típusát különböztetjük meg, amelyek az emberi szervezetben is különböző arányban fordulnak elő. A halkollagén 1-es típusú kollagénnek minősül, amely különösen fontos, hiszen ez a leggyakrabban előforduló (legalább 80%) kollagén-típus az emberi szervezetben: megtalálható többek között az erekben, inakban és a bőrben.

 Kiváló minőségű kollagénjeinket megrendelheti partnerünktől a “rendelés” gombra kattintva!