+36 20 513 0492 hello@belvarosiszepseg.hu

Szálankénti szempilla építés

A professzionális szempilla hosszabbítás magas minőségű alapanyagokkal közkedveltebb, mint valaha. Ki ne szeretne hosszabb, dúsabb, sötétebb pillákat? A szempilla stylingon nem csak a természetes szálak hosszabbítását értjük, hanem különböző vastagságú, íveltségű, formájú vékonyított szálak személyre szabott alkalmazását. Valójában mit is jelentenek a D-k? Pontosan azt, hogy egy természetes szálra hány műszálat illsztünk. Tehát 1D-s szempilláról akkor beszélünk, ha egy természetes szálra egy műszálat helyezünk, 2D-nél egy szál saját pillára két műszál kerül és így tovább. Mindennapos használatra nem szoktunk 3D-nél sűrűbb szettet készíteni, sőt azt is leginkább vékonyított pillaszálakból, hogy a saját szempilla állományt minél kevésbé terheljük. Egy új szett felhelyezése átlagosan 2-4 óra, a töltés körülbelül 1-2 órát vesz igénybe. Ez függ a D-k számától, az adott pillaállománytól, stb. Legyen igéző pillantásod, természetes hatású szálankénti építéssel!

Lashlifting

Igéző pillantásra, csábos pillákra vágyik, de idegenkedik a műszempillától? Talán érzékeny a ragasztóra? Akkor a szempilla liftinget Önnek találták ki! Az eljárás során a saját pillaállományt emelem megfelelő pozícióba ahhoz, hogy az minél látványosabb hatást keltsen, hosszabbnak tűnjön, ezt követően pedig színezem a szálakat.

Kérdésed van? Írj nekünk!

A kapcsolati űrlapon történő üzenetküldéskor a rendszerünk e-mailt küld nekünk. Az itt megadott adadtokat csak a válaszüzenetekhez használjuk, nem kerülnek tárolásra adatbázisban.

Telefonszám:

+36 20 513 0492

E-mail cím:

hello@belvarosiszepseg.hu

Keress facebookon!

https://www.facebook.com/szepsegpont.budapest/

Cím:

1054 Budapest, Alkotmány utca 31.

1054 Budapest, Alkotmány u. 31. Fsz.

Nyitva tartás:
H-P: 08:00 - 12:00